Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di latte intero
- 40 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
veya 1 bustina di vaniglia in polvere, i semini - 1 pizzico di sale
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5531.2 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 88.3 g
- Yağ
- 101.2 g
- Doymuş Yağ
- 61.4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 239 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cigni alla crema diplomatica
2h
Pan di Spagna
1 Std.
Crema chiboust
1 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2u. 20min
Crema mousseline
1 Std.
Bignè con crema pasticcera
3h
Torta mimosa
1h 5min
Bignè al cioccolato
3h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min