Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 1620 g di acqua
- 395 g di farina manitoba
- 260 g di farina tipo 00
- 12 g di sale
- 1 - 2 cucchiai di farina di semola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2581 kJ / 671 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Karbonhidrat
- 126.8 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane alla ricotta
3 Std.
Filone di sola semola
2h 50min
Pane bianco
3 Std.
Rosette
5h 20min
Mantovanine
2h 45min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Cornetti brioche
6h 30min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min