Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 926.2 kJ / 221.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 23.6 mg
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Pan di Spagna
1h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema mousseline
1h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Millefoglie
5h
Torta mimosa
1h 5min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema pasticcera al cucchiaio
15min