Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dentes de alho
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 20 g sal
- 4 c. chá de pimenta rosa
- 3 coxas de pato c/ pele e c/ osso (780 g aprox.)
- 1100 g gordura de pato
- Mel q.b. p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 35023.2 kJ / 8370.8 kcal
- Protein
- 146.4 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 864.4 g
- Doymuş Yağ
- 289.2 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 3383.9 mg
Alternatif tarifler
Coelho à caramela
13 Std.
Ensopado de cabrito
40 min
Operetta de marisco
Değerlendirme yok
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1h 20min
Guisado de borrego com grão em massa folhada
1 godz. 30 min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min
Arroz de pato à Lafões
1 godz. 40 min
Ensopado de borrego
1h
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3ωρ. 55 λεπτ.
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Borrego à moda de Alpiarça
25hod.
Rabo de boi
16h