Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di burro
- 100 g di carote, pelate e tagliate a julienne
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
-
40
g di panna fresca liquida
veya 40 g di latte intero - 320 g di pasta secca corta tipo penne
- 1 pera, sbucciata e a dadini (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Farfalle ai peperoni e tonno
50min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30min
Penne peperoni e noci
35min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Risotto alla valdostana
35min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min