Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di burro
- 100 g di carote, pelate e tagliate a julienne
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
-
40
g di panna fresca liquida
veya 40 g di latte intero - 320 g di pasta secca corta tipo penne
- 1 pera, sbucciata e a dadini (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Spaghetti al vino rosso
30 min.
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min.
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min.
Risotto alla valdostana
35min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min.
Risotto ai quattro formaggi
40 min.
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min