Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di burro
- 100 g di carote, pelate e tagliate a julienne
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
-
40
g di panna fresca liquida
veya 40 g di latte intero - 320 g di pasta secca corta tipo penne
- 1 pera, sbucciata e a dadini (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (isteğe bağlı)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Tagliolini alla molisana
1 godz. 30 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 Min
Penne risottate alla vodka
35 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min