Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 269.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 godz. 50 min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Cóctel especiado navideño
30min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Mermelada de frutos rojos
50min
Mermelada de fresas
1h
Quiche de cinco quesos con mermelada de higos
2h
Cóctel de cava y piña
10 Std. 10 Min
Sopa fría de melocotón con calamares
1h
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1 Std. 40 Min
Caldereta de langosta
1h
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30min