Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 269.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aceitunas marinadas a la naranja
1óra
Buñuelos de maíz y gambones
1óra
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35 min
Pudin de castañas
3 Std. 15 Min
Crujiente de manzana
6 Std.
Canelones de confit de pato
1óra
Bombones de chocolate vieneses
50p
Vieiras gratinadas
25min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30 min
Bolitas de queso con confitura de pimientos
40min
Crema de calabaza y langostinos
45p