Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 hojas de gelatina
- agua fría
- 6 cucharadas de mermelada de higos
- 200 g de foie mi-cuit de pato
- 100 g de leche
- 50 g de vino dulce
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharaditas de azúcar moreno
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 8.2 g
- Yağ
- 15.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 269.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 Min
Helado de canela
9 Std.
Tarta de lima-limón y ciruelas
2 Std. 30 Min
Curd de mandarinas
30 min
Mermelada de fresas
1 Std.
Pudin de perdiz
26h 15min
Crumble de arándanos
50 min
Caramelos de higo
20 Min
Vacherin glacé de melocotón (Tarta helada) - Francia
4h 30 min
Mermelada de pétalos de rosa
45 Min
Crema de mascarpone con manzanas caramelizadas
30 min
Rožata (Flan con limón) - Croacia
10h 15 min