Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 25.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 176.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boquerones fritos al limón
1h 45min
Barritas de arándanos con crumble de pacanas y avena
1 Std. 20 Min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1 Std. 15 Min
Bol de mini tortitas con leche, cereales y fruta
30 Min
Pan con mantequilla de hierbas
2h
Marañuelas de Avilés
3 Std. 15 Min
Panecillos de avellanas
15h 30min
Coca de sardinas
30 Min
Tortas blandas de anís
1 Std. 20 Min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Tortitas americanas esponjosas
30 Min