Pan de croissant

Pan de croissant

5.0 5 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 6sa 30 dk
12 rebanadas

Malzemeler

Masa previa
  • 100 g de leche entera
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Sodyum 176.4 mg
Protein 6.7 g
Kalori 1682 kJ / 402 kcal
Yağ 25.2 g
Lif 1.4 g
Doymuş Yağ 15.3 g
Karbonhidrat 38 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...