Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 25.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 176.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Layer carrot cake
2h 55 min
Pan brioche de hamburguesa
2j 10 menit
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 godz.
Marañuelas de Avilés
3h 15min
Pizza capresse
45 Min
Minicakes de chocolate
1 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Pan relleno de pollo al curry nyonya
2h 15 min
Cuernos de brioche
2j 30 menit
Coca de sardinas
30 min
Cocas de calabacín
2j
Coulant de chocolate
25 min