Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Karbonhidrat
- 441.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 4705.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17 godz.
Masa madre de manzana y trigo
48sa 20 dk
Baguettes parisiennes
15óra 30p
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16sa 45 dk
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 godz.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 godz.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15sa
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan gallego con masa madre
15óra 30p