Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Karbonhidrat
- 441.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 4705.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapata con masa madre
17óra
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16u. 10min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Pan de molde con masa madre
16u. 45min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min