Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes, en morceaux
- 20 g de beurre
- 450 g de petits pois surgelés
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 350 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais, et 1 c. à soupe pour le velouté
- 4 brins de menthe fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 min
Crème de petits pois
40 min
Soupe de petits pois au mascarpone et au basilic
25 min
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté de butternut, bacon et comté
35 Min