Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 botte de cresson frais de belle taille
- 450 g d'eau, et de l'eau froide pour le cresson
- 250 g de pommes de terre, pelées et en petits dés
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 4 œufs
- 30 g de beurre
- 70 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1055 kJ / 254 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de mâche et panais
30 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Velouté de céleri-rave et de chou-fleur
1 Std.
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de châtaignes et céleri
40 Min
Velouté de topinambour
45 Min