Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 233 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 62 g
- Sodyum
- 17160 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Salsa BBQ casera
50min
Jugo de carne, empanadas y chimichurri (Black Diamond)
2h
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 godz. 15 min
El mejor pavo navideño
4 Std. 40 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Rub de hierbas finas
5min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Puré de papa
50min
Costillas de cerdo agridulces
40 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min