Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de ciruela
- 500 g de ciruela pasa deshuesada, en mitades
- 100 g de vino tinto
- 100 g de azúcar mascabado
- 1 anís estrella
Porchetta
- 2000 g de panceta de cerdo, sin ahumar o pork belly de cerdo
- hojas de tomillo fresco, las necesarias para decorar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 4875 kJ / 1161 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 233 g
- Yağ
- 71 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 62 g
- Sodyum
- 17160 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puré de papa y poro
40 dk
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Empanadas de camarón de la Viga
45min
Nidos de papa con salmón y crema
2h 40 min
Rub de hierbas finas
5 dk
Baguette con salsa de ternera y hierbas
40 dk
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 dk
Estofado de calabaza y mariscos TM6
2 Std. 20 Min
Explosión de vainilla TM6
1h 30min
Mole Negro
2sa
Brulee de arroz y chabacano en cocción lenta TM6
5h 35min
Pastel de elote con rompope TM6
2sa