Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 250 g de agua
-
15
g de levadura prensada fresca
veya 1 ½ cdita de levadura seca instantánea - 1 cdita de polvo para hornear
- 430 g de harina de trigo
- 50 g de azúcar
- 1 cdita de sal fina
Relleno
- 4 piezas de cebolla de cambray, en mitades
- 400 g de carne molida de cerdo
- 2 cda de salsa de soya
- 1 cda de sake
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta blanca molida, o al gusto
- 10 g de azúcar
- 1 pizca de polvo de 5 especias
- 2 cda de aceite de ajonjolí
Para terminar
- harina de trigo, para espolvorear
- 250 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Naan (pan hindú)
2 Std.
Gyozas japonesas
50 Min
Panes al vapor
40 Min
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2 Std.
Char siu bao (panes al vapor rellenos)
1 Std. 30 Min
Dumplings rellenos de carne a la plancha
1 Std. 30 Min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1 Std. 15 Min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min
Crepas, receta básica
1 Std. 20 Min