Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- 10 g Butter
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Chicorée
- Öl zum Braten
- 80 g Schinken, roh, in Streifen (1 cm)
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1124 kJ / 269 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohlcremesuppe
45min
Radieschensuppe
25 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Wirsing-Käse-Suppe
45min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Gelbe Paprikacremesuppe
25 Min
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Zucchinisuppe mit Minze
35min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min