Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- 10 g Butter
- 350 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 600 g Wasser
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 400 g Chicorée
- Öl zum Braten
- 80 g Schinken, roh, in Streifen (1 cm)
- 100 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1124 kJ / 269 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45min
Porree-Mais-Suppe mit Schinken
35min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Möhrensuppe mit Anis
40min
Wirsing-Käse-Suppe
45min