Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 5 g de sal fina
- 4 dientes de ajo, pelados
- 20 g de echalot, pelados
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 4263 kJ / 1015 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 60 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 2530 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sándwich de filete de res
2h 30 min
Filete a la pimienta
20min
Pulpo en chile morita TM6
1hod. 30min
Ensalada César
15min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1h
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2h 30 min
Marinada de chile seco
10min
Sal roja
5min
Hamburguesa trufada
40min
Rub BBQ
5min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min