Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet, coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu, à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (isteğe bağlı)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Vol-au-vent aux champignons
45 dk
Ficelles picardes
2sa
Filet de dinde en croûte sauce forestière
1h 40min
Pommes de terre farcies
1sa 15 dk
Tourte au poulet
2sa
Sauce chasseur
35min
Choucroute
1h 40min
Galettes de pommes de terre
45 dk
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 dk
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Poulet en robe de jambon, sauce chasseur
1 godz. 10 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min