Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 2 échalotes
- 200 g de blanc de poulet, coupé en dés (1 cm env.)
- 20 g de beurre
- 180 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
- sel, à discrétion
- poivre moulu, à discrétion
La sauce Béchamel
- 40 g de beurre
- 60 g de farine de blé
- 400 g de lait
- 1 cube de bouillon de volaille
- poivre moulu, à discrétion
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (isteğe bağlı)
- 200 g de quenelle nature, coupée en rondelles
- 8 vol-au-vent, prêts à garnir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Spaetzles à l'alsacienne
40 min
Tourte aux champignons et poulet
2h 15min
Galettes de pommes de terre
45 min
Matelote de poisson au Riesling
13 godz.
Galettes de viande et choucroute
40 min
Spätzles aux girolles
50 min
Sauce chasseur
35min
Croustade aux champignons
1h 15min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Vol-au-vent aux champignons
45 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10min
Tourte au poulet
2h