Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco
- 1 jitomate (aprox. 50 g)
- 80 g de echalot
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla con o sin sal, en cubos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 1 - 2 cdita de puré de tomate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 195 g
- Doymuş Yağ
- 104 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1335 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema batida insuperable
30min
Salsa de xoconostle y morita asado
20min
Crema batida rápida
5min
Porchetta al horno con salsa de ciruela
Değerlendirme yok
Camarones con salsa cóctel
30min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55 min
Salsa de arándano
20min
Pastel imposible al vapor
2 Std. 40 Min
Salsa bearnesa
15min
Sorbete de fruta rápido
10min
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50min