Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 538 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spring onion pork ribs
1h
Keto Mayo
10min
Keto Pecan Tarts
2h 20 min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2u. 45min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20 min
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1sa 35 dk
Chicken casserole with saffron and orange
1sa 35 dk
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Ground Meat
35 min
Beef and Tomato Stew
1h 25 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min