Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1636 kJ / 391 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 538 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 Std. 5 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Quick Beef Pho
45min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Tunisian Beef Ribs
4 Std. 55 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 Std. 35 Min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Steamed Fish Fillets
25 Min
Browning 12.5 oz Shallots
25 Min