Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 ½ oz ginger, fresh root, peeled and cut into pieces (1½ in.)
- 1 tsp salt
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to preserve (approx. 1 oz)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 2114 kJ / 503 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 50.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 2244 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger paste
15 min
Everyday Indian curry paste
30min
Rosemary Salt
24 Std. 5 Min
Baffad Masala
Değerlendirme yok
Garlic Paste
20 min
Sour Plum Sauce
55 min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Ras el Hanout Spice Mix
10 min
Garam Masala
10 min
Garlic paste
20 min
Vegetable Stock Powder
4h
Unsalted Butter
15 min