Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
veya 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
veya 7 oz red onions, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Leeks
Keine Bewertungen
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéed onions and garlic
10min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Browning 7 oz Onions
25min
Chopped Onions
5 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéed onions (200-300 g)
10min