Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
veya 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
veya 7 oz red onions, cut in wedges
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Sautéing 7 oz Onions
20min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 Min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Browning 7 oz Onions
25 Min