Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca a tocchetti
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 200 g di latte intero
- 30 g di burro
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 150 g di Taleggio a fette
- 150 g di speck a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 516.7 mg
Alternatif tarifler
Crostata con fiori di zucca
1ωρ. 30 λεπτ.
Strudel di lattuga e burrata
1hod. 20min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1hod.
Quiche pere e gorgonzola
1hod.
Tartellette salate di verdure
1hod.
Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra
3h
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1ωρ. 30 λεπτ.
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 λεπτ.
Brisèe ratatouille
1ωρ. 30 λεπτ.
Crostata salata tricolore
1ωρ. 30 λεπτ.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2hod.