Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 500 g d'eau
- 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
- 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
- 200 g de fromage à raclette, en fines tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roulé de potiron
1óra 30p
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50min
Pizza au potiron
1h
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Courge spaghetti, poireau et champignons
1óra 40p
Salade de carottes, crumble aux noisettes
25min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min