Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de agua
- 40 g de zumo de limón
- 350 g de mantequilla en trozos
- 8 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 8993 kJ / 2149 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 234.4 g
- Doymuş Yağ
- 142.7 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 1231.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmón teriyaki al vacío
1h 20 min
Salsa Bernesa TM6
20min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Salsa bearnesa (Espesar)
20min
Salsa holandesa
15min
Solomillo de ternera poco hecho con salsa bearnesa (Al vacío)
2 Std. 20 Min
Curry de cordero y cuscús con pepino y menta (Cocción lenta)
6 Std. 30 Min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1h 45min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45min
Huevos Benedict
30min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h