Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de agua
- 40 g de zumo de limón
- 350 g de mantequilla en trozos
- 8 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 8993 kJ / 2149 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 234.4 g
- Doymuş Yağ
- 142.7 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 1231.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de queso azul
10 min
Huevos Benedict
30min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4 Std. 15 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Salsa holandesa
15min
Salsa soubise (Espesar)
30min
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2h
Salsa aurora (Espesar)
15min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15min