Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
veya 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
veya perejil fresco picado (para decorar)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1035 kJ / 248 kcal
- Protein
- 2.65 g
- Karbonhidrat
- 9.41 g
- Yağ
- 22.17 g
Alternatif tarifler
Crema de guisantes
30min
Crema de calabacín
25min
Gazpacho
10min
Crema de champiñones
20min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 Min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
Crema de espárragos blancos
25min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Vichyssoise de apio
40min
Vichyssoise de espárragos
30min