Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 85 g de jus de citron fraîchement pressé
- 200 - 335 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 - 5 jaunes d'œufs
- ¾ - 1 ¼ c. à café de sel
- 2 ½ - 3 ½ pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2340.4 kJ / 567.8 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 60.2 g
- Doymuş Yağ
- 38.6 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 1002.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sauce soubise
30 min
Sauce hollandaise
15min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Beurre blanc
25min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Beurre d'estragon
10 λεπτ.
Sauce au poivre
25min
Sauce blanche
10 λεπτ.
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Crème anglaise Mode Sauce
15min