Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Orangen, unbehandelt
- 120 g Zucker
- 30 g Orangenlikör (z. B. Grand Marnier®)
- 6 Eigelb
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Limoncello-Creme
5 Std.
Zabaglione
15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 Std. 20 Min
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Schokoladen-Orangen-Mousse
2 Std. 20 Min
Limettencreme
45 min
Eierlikör-Sabayon
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Klassische Zabaglione
15min