Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g d'amandes décortiquées
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 150 g de courge butternut, en petits cubes
- 550 g d'eau
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 200 g de pâtes sèches, type fusilli
- 150 g de lardons
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2594 kJ / 620 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
One pot pasta aux tomates cerise et pesto
30 Min
One pot pasta brocolis-amandes
50 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto aux céréales gourmandes
30 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min