Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi
- 50 g di nocciole pelate
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 50 g di birra rossa
- 780 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2113 kJ / 505 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 20.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Risotto timo e toma
35min
Panissa vercellese
35min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Risotto alla valdostana
35min
Fonduta
8h 20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Bagna cauda
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto pere e Gorgonzola
40min