Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 50 - 80 g di pasta corta a piacere
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) (isteğe bağlı)
- 100 g di spinaci baby freschi, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2009 kJ / 481 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di pane nero
30min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Zuppa di orzo e pollo
1 Std.
Minestrone d'orzo
1 Std.
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestra di patate
50min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50min