Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
-
2 - 3
sprigs chervil, fresh, leaves only (reserve stems)
veya 2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems) - 1 tomato, halved (approx. 2 oz)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 oz
- Kalori
- 481.6 kJ / 115.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 130.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béchamel Sauce
15 Min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
Gazpacho
1h 15min
Hollandaise Sauce
15 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35 min.
Coq au Vin
1h 40min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min