Cihazlar ve Aksesuarlar
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Hazırlık 30 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
15 g
Kalori
1234 kJ /
295 kcal
Yağ
15 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
28 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fresh Pasta Homemade
10 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Basil Pesto
10 dk
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6sa 15 dk
Homemade Pasta
1sa
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 dk
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1sa
Meatballs with Romesco Sauce
1sa 40 dk
Pita Bread
2sa
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 dk
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27sa
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 dk
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 dk
Crab Cakes
1sa 35 dk