Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Homemade Pasta
1h
Gingerbread House
12 godz.
Fresh pasta dough
1h
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Praline Pecans
4h 20min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Pesto Pizza Dough
4h
Fettuccine Alfredo
40min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min
Illinois Pierogi
2h 30min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55 min
Pizza Dough (TM5/6 Metric)
1h