![Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling) Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CF060E2A-180A-49EF-B431-80A7D96B6CD9/Derivates/ec913d3b-dc3f-47c4-8bbb-bc6ed7102da4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Meringue Cloud Cakes
- 6 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 6 egg whites
- ½ tsp cream of tartar
- 1 pinch salt
- ½ tsp vanilla extract
Sabayon Crème
- 3 oz sugar
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 4 egg yolks, from large eggs
- 4 oz white wine (Pinot Grigio)
- 8 oz heavy whipping cream
- 1 ½ cups fresh berries, divided
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hollandaise Sauce
15 Min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min
Rustic Bread
2 Std.
Berry Clafoutis (Anna)
1 Std. 35 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Quick Puff Pastry
1h 20min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Caramel Toffees
2 Std.
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Meringue Ghosts
12h 25min