Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
TM5 TM6

Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)

2.9 (15 değerlendirme)

Malzemeler

Meringue Cloud Cakes

  • 6 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 6 egg whites
  • ½ tsp cream of tartar
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp vanilla extract

Sabayon Crème

  • 3 oz sugar
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 4 oz white wine (Pinot Grigio)
  • 8 oz heavy whipping cream, chilled
  • 1 ½ cups fresh berries, divided
  • fresh basil leaves, to garnish

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1816 kJ / 434 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
61 g
Yağ
17 g
Lif
1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler