Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla cortada en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Salsa de chocolate y montaje
- 250 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 40 g de mantequilla en trozos
- 200 g de leche
- helado de vainilla casero o comercial
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10 Min
Crema catalana
40min
Merengue suizo
10 Min
Masa choux
2h
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Hojaldre rápido
2h
Tulipas
50min
Profiteroles de tiramisú
4h
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Brazo de gitano
3 Std.