Cihazlar ve Aksesuarlar
Glaseado de chocolate (ganache)
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
180 g
Malzemeler
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 180 g
Sodyum
50.4 mg
Protein
9.5 g
Kalori
3657 kJ /
874 kcal
Yağ
72.2 g
Lif
10.9 g
Doymuş Yağ
42.9 g
Karbonhidrat
48.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Baño de chocolate
5min
Almíbar básico
10min
Ganache de chocolate
1h 10min
Volcán de chocolate
15min
Azúcar glas
5min
Bizcocho genovés
1h 50min
Profiteroles
2h
Glaseado blanco
5min
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Tarta de chocolate
40min