Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de leche
- 50 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos (y un poco más para el molde)
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
veya 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 20 - 60 g de azúcar
- 550 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- 1 huevo ligeramente batido para pincelar la masa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Masa para empanadillas
1h 40 min
Panes pita
1h 50 min
Pan rápido
50min
Brioche
8h
Baguette
3h 45min
Pan integral de molde
3 Std.
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 godz.
Pan de molde
3 Std.
Pan picnic de tres sabores
1h 30min
Pan básico
3h 45min
Medias noches
1h 20min