Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
veya 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 170 g de mantequilla en trozos pequeños (y algo más para engrasar)
- 1 yema de huevo ligeramente batida para pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 0.88 g
Alternatif tarifler
Masa para empanadillas
1sa 40 dk
Roscón de Reyes
4 godz.
Masa quebrada
5 dk
Baguette
3h 45min
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Bizcocho de manzana
1sa
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Hojaldre rápido
2sa
Suizos
2h 30min
Pan básico
3h 45min