Rape en salsa de puerros al azafrán

Rape en salsa de puerros al azafrán

4.0 65 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
6 raciones

Malzemeler

  • 4 puerros gruesos en rodajas de 2-3 cm
  • 3 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 10 g de harina
  • 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada (isteğe bağlı)
  • 100 g de vino blanco
  • 200 g de agua
  • 6 pellizcos de sal
  • 1 sobre de hebras de azafrán
  • 2 huevos envueltos en film transparente
  • 6 - 12 rodajas de lomo de rape (sin piel ni hueso) (aprox. 1200 g)
  • 20 - 30 g de mantequilla
    20 g de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 506.7 mg
Protein 35.6 g
Kalori 1300 kJ / 311 kcal
Yağ 17 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 4.4 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...