Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de livèche (20 g)
- 1 bouquet de persil frais (20 g)
- ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 350 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 100 g de sel
- 3 feuilles de laurier, sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 63 kJ / 15 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1h 50min
Nœud au lard
2h 10min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Pain paysan
3h
Petits pains au lait
2h 5 min
Focaccia au romarin
2h 30 min
French dressing raffiné
15 min
Petits croissants à la vanille
1h 30 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min