Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 bouquet de livèche (20 g)
- 1 bouquet de persil frais (20 g)
- ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
- 3 gousses d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 350 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 350 g de céleri-rave, pelé, en morceaux (3 cm)
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 100 g de sel
- 3 feuilles de laurier, sèches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 63 kJ / 15 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Pain tessinois
1h 50 min.
Pesto de basilic
10min
Yogourt nature
12 godz.
Bretzels
1h 50 min.
Knöpflis à l’ail des ours
1h
Couronne aux herbes et à l’ail
3 Std. 30 Min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Rösti bernois
40min