Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain paysan
3 Std.
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pain rustique
2 Std.
Vermicelles
3h 15min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Forêt noire
2 godz. 30 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Macarons au caramel
1 godz. 50 min
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min