Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Macarons au caramel
1h 50min
Vol-au-vent aux quenelles
35 Min
Toffes (bonbons au caramel)
2 Std.
Caramels à la crème
2 Std.
Bavarois aux 3 chocolats
4h
Crème brûlée
4u. 40min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4 Std. 20 Min
Pavé au chocolat épicé
12u.
Glace au caramel
9sa
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Éclairs au chocolat
1h 15 min