Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain sandwich
3h
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pain de mie
3h
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain tessinois
1h 50min
Tarte flambée au lard
40 Min
Caramels à la crème
2h
Petits pains au lait
2h 5min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min