Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain tessinois
1h 50min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Nœud au lard
2h 10min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Grittibenz sucré
2h 15min
Pain de mie
3h
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Knöpfli
50min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Beurre aux herbes
5min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min