Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1sa 45 dk
Cuchaule
2 godz. 30 min
Petits pains au lait
2h 5min
Pain tessinois
1ωρ. 50 λεπτ.
Pain paysan
3 godz.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Pain de mie
3 godz.
Petits pains burger (buns)
1sa 45 dk
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Pains pita
2ωρ.
Duo de mini-tresses au beurre
2ωρ. 10 λεπτ.
Gâteau des rois
2h 15 min