Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 1 échalote (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 320 g de riz risotto, tout type (p. ex. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes de cuisson
- 60 g de vin blanc, sec
- 820 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
veya 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ½ - 1 c. à café de sel, selon vos goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 min
Purée de pommes de terre
45 min
Soupe de potiron
35 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Mousse au thon
5min
Sauce béchamel
15min
Risotto aux poivrons
35 min
Risotto alla milanese
30 min
Mayonnaise
5min
Panna cotta
6j 15 menit
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Risotto à la courge
35 min