Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en lamelles (0.5 cm)
- 250 g de viande de bœuf, coupée en lanières (1 x 3-4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 32.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.9 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 200.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 мин.
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25min
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min