Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 1 Vanilleschote
- 250 g Schlagobers
- 10 g Orangenlikör
- 250 g weiße Kuvertüre, in Stücken
Teigboden
- 80 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 25 g Feinkristallzucker
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 1 Eidotter
Fertigstellung
- 300 g Wasser
- 400 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 10 - 20 g Kokosfett, gehärtet (z. B. Ceres) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eierlikörtraum
2 Std.
Linzerkipferl
1 godz. 50 min
Spitzbuben mit Eierlikör
10h 40min
Haselnussbusserl
9 Std. 30 Min
Kokoskuppeln
2 godz. 50 min
Ischler Törtchen
2 godz. 50 min
Linzer Augen
2 godz. 10 min
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Malakofftorte
10h 20min
Kardinalschnitten
3h
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Eva's Sachertorte
1 godz. 40 min