Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Creme
- 1 Vanilleschote
- 250 g Schlagobers
- 10 g Orangenlikör
- 250 g weiße Kuvertüre, in Stücken
Teigboden
- 80 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 25 g Feinkristallzucker
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- ½ Bio-Orange, Schale abgerieben
- 1 Eidotter
Fertigstellung
- 300 g Wasser
- 400 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 10 - 20 g Kokosfett, gehärtet (z. B. Ceres) (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marzipanschnitten
3 godz. 10 min
Somloer Nockerl
9h
Baiser Drops
3 Std.
Kugelige Mozarttorte
5h 30min
Kokoskuppeln
2u. 50min
Ischler Törtchen
2u. 50min
Haselnussbusserl
9 godz. 30 min
Burgenländerkipferl
1 godz. 25 min
Punschkrapferl
1u. 5min
Spitzbuben mit Eierlikör
10 Std. 40 Min
Eierlikörtraum
2 godz.
Weinkekse
1 godz. 30 min