Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Milch
- 500 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 - 250 g Butterschmalz
- 100 g Speckwürfel
- 600 g Sauerkraut (siehe Tipp), abgetropft
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 5 Pfefferkörner, schwarz
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgewicht ca. 250 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2880 kJ / 688 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 18.3 g
- Lif
- 13.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
Zillertaler Rahmstangerl
2hod.
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1ωρ. 40 λεπτ.
Semmelknödel
50 min
Germknödel
1hod.
Fedlkoch
10h 35 min
Gebackene Hollerstrauben
30 λεπτ.
Punschkrapferl
1h 5 min
Osterpinzen
2h 50min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1hod. 20min
Wurstknödel
1hod. 20min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2hod.