Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 1 arancia solo, la scorza grattugiata
- 50 g di zucchero
- 30 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 5 g di sale
- 200 g di burro morbido
- granella di zucchero q.b. per guarnire
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi) ben fredda
- 80 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di Alchermes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1.7 kJ / 411.7 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 44.2 g
- Yağ
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 12.2 g
- Lif
- 147.1 g
- Sodyum
- 220 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambella di farro con halloumi, mirtilli e rosmarino
1 Std. 50 Min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Torta di rose
2 Std.
Injera (pane eritreo fermentato)
48h 35min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10 min.
Quiche pere e gorgonzola
1h
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1 Std. 50 Min
Stroscia di Pietrabruna
50min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1h 20 min.
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min