Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema
- 500 g di latte intero
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 50 g di amido di mais (maizena)
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo grande
Terminare la preparazione
- 90 g di zucchero di canna
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16.4 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Colorare le uova di rosso marrone
Değerlendirme yok
Long Island Icetea
5 Min
Monte bianco
1h
Galette des rois con crema alle mandorle
3h
Galette des rois al limone
2h 30min
Éclair di primavera alla verbena
Değerlendirme yok
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1 Std. 20 Min
Éclair alla crema di limone
4h
Galette des rois con frutta candita
18 Std.
Cheesecake polacca
1 Std. 30 Min
Flan patissier
2 Std.
Crème brûlée
1h 10min