Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes grises, de petite taille
- 60 g de vin blanc sec
- 220 g de beurre demi-sel, très froid
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 876 kJ / 213 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Fondant au chocolat de La Baule
13h
Parmentier de canard aux oignons
50min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 dk
Pâte à galette
1sa 15 dk
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Sauce beurre blanc
20 dk
Sauce béarnaise
20 dk
Sauce béarnaise
20 dk
Beurre blanc
20 dk
Sauce béarnaise
40min
Rillettes de maquereau
1sa 30 dk
Sauce beurre blanc
20 dk