Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 oignon, coupé en huit
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 1 boîte de tomates pelées au naturel (800 g), avec leur jus
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., et 1 filet pour la finition
- persil frais, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de tomates
35 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté de tomate
30 dk
Velouté de tomate
40 min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Soupe à la tomate, tuiles de fromage
1h
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35 min
Soupe de tomate au basilic
30 dk
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 min
Soupe de tomates et courgettes
55 min
Soupe poireaux, brie et pommes de terre
35 min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 dk