Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 20 g neutrales Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 150 g Milch
- 150 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 100 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- 125 g Camembert, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2426 kJ / 580 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1h 30min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 Std.
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1 Std.
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Chorizo-Feta-Rosenkohl-Auflauf
1 Std.
Überbackene Risoni mit Gemüse
1h 30min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 godz. 25 min
Gemüsetarte mit Feigentopping
1h 30min