Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 300 g Wirsing, in Stücken
- 20 g neutrales Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 150 g Milch
- 150 g Frischkäse
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 100 g Trauben, rot, kernlos, halbiert
- 125 g Camembert, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2426 kJ / 580 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 Std. 15 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 godz. 20 min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 Std.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1 Std.
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min
Überbackene Risoni mit Gemüse
1 godz. 30 min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 Std. 40 Min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 min