Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
veya ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- Wasser zum Kochen der Pasta
- Salz zum Kochen der Pasta
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 20 g Butter
- 200 g Rohschinken, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3305 kJ / 789 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Älpler-Gratin
50 min
Rizi Bizi
35 min
Hörnliauflauf
50 min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Kartoffelsalat
1h 5min
Älplermagronen
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Linguine alla Carbonara mit Zucchetti
30min
Fleischvögel mit Gemüse
1u.
Ghackets mit Hörnli und Apfelmus
55min